2019 Insurtech Hub Zirvesi Bankasurans Oturumu

2019 yılında İstanbul’da, Insurtech HUB ve EuroEvents’in iş birliği ile düzenlenen Global Insurtech Summit’de, Insurtech ve Bankasurans alanında adlarından sıkça bahsettiren katılımcılar, dünya sigorta sektörünün o anki & gelecekteki yerine ve Bankasurans’ın sigorta sektörüne etkileri değerlendirilmiştir.

Zirvede gerçekleştirilen Bankasurans Panelinde; Türk Ticaret Bankası Genel Müdürü Taner AYHAN moderatörlüğünde, AcerPro Kurucu Ortağı Fatih ACER, Anadolubank Sigortacılık Bölüm Müdürü Hale Güven ve Quick Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey sigorta sektöründe bankaların yeri ve önemi değerlendirilmiştir. Panelde Bankasurans sektörü, sektördeki teknolojik değişmelerin avantajları ve dezavantajları değerlendirildi. Dünyada ve Türkiye'de Sigorta Sektörü ve Bankasurans Sektöründeki büyümeler, sayısal verilerle desteklenerek katılımcılara aktarıldı.

ACER oturum sırasında “Bankasurans Teknolojileri Nedir ve Nasıl Olmalı”, “Müşteriye Online Kanallardan Nasıl Erişebiliyoruz” gibi çarpıcı başlıklara değinerek oturumun devam etmesini sağladı. AYHAN ise sözlerine; bankaların, tek bir sigorta ürünü ve bu sebeple tek bir fiyat sunmasındaki dezavantajları hakkındaki görüşleriyle devam etti.

Teknolojik altyapı desteğinin AcerPro, banka verilerinin ise Anadolubank’tan alındığı “Sigorta Botu” ürününün detayları ve avantajları oturumun dikkat çeken başlıklarındandı.

2019 Insurtech Hub Zirvesi Bankasurans Oturumu Konuşmacıları

Taner Ayhan Türk Ticaret BankasıGenel Müdürü
Fatih Acer AcerPro Kurucu
Hale Güven Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Departmanı Bölüm Başkanı
Pınar Güzey Quick SigortaQuick Sigorta Genel Müdür Yardımcısı

2019 Insurtech Hub Zirvesi Bankasurans Paneli Detayları